Kalastus

Oikaraisen erä- ja kalamiehet ry:llä on vuokralla Rovaniemen kylän Osakaskunnalta vesialue, joka käsittää Raudanjoen Permantokosken voimalaitospadosta Jyrhämäjärveen, Jyrhämäjärvestä osakaskunnalle kuuluvat vesialueet sekä Raudanjokea alas päättyen piilopatoon sillan yläpuolella. Jyrhämäjärven pohjoisosassa on yksityisalueita, jonne ei voi laittaa pyydyksiä.

- Viehekalastuslupa muille kuin seuran jäsenille (sisältyy jäsenmaksuun) (2 -> max. 10 vapaa) 30,00 € / kalenterivuosi. Lupa on venekuntakohtainen.

- Viehekalastusluvalla voit myös pitää kerrallaan yhteensä 10 iskukoukkua tai 10 koukkua tai yhtä pitkää siimaa (pituus max. 100 m).

- Katiska ei tarvitse erillistä lupaa.

- Seuran jäsenille, mökkiläisille ja Oikaraisen kylällä asuville myydään verkkolupia 5,00 € / kpl. Max 5 lupaa / henkilö.

Lupien lunastus tapahtuu maksamalla seuran tilille lupamaksu, viitteeksi puhelinnumero ja mitä lupaa maksu koskee. Kuitti maksusta pidettävä mukana ja esitettävä kysyttäessä valvojalle.

Oikaraisen erä-ja kalamiehet ry
Tilinumero:
FI31 5640 0240 0788 11
BIC:
OKOYFIHH

Kiinteisiin pyydyksiin ei erillisiä merkkejä, laitettava nimi ja puhelinnumero (myös katiskat). Mikäli tavataan pyydyksiä ilman yhteystietoja, on seuran edustajalla oikeus ottaa pyyntiväline haltuun.

Kiinteät pyydykset myös merkittävä lain edellyttämällä tavalla.


Kartta kalastusalueesta, punainen alue yksityiset vesialueet, vihreä sallittu kalastusalue.